Tietoa meistä

Olen Marjo-Liisa Kaipainen ja jaan Lohjalla omakotitalon ja suuren metsäisen pihapiirin mieheni Raimon, koiriemme ja kanojemme kanssa. Opiskelin eläintenhoitajaksi Koulutuskeskus Salpauksessa, jossa koulutuksen pääpaino kohdallani oli eläinhoitolan osaamisalassa.

Koirahoitola Tarmonpesä on perustettu toukokuussa 2015 ja asiakaspalaute on ollut erinomaista, kiitos siitä kaikille asiakkailleni!

Palautteisiin, kuviin ja Tarmonpesän kuulumisiin pääset tutustumaan Tarmonpesän facebook-sivustolla.

Marjo-Liisa ja Raimo Kaipainen

Ammattitutkinnon suorittanut eläintenhoitaja- ja perehdyttäjä

Ammattikoulutuksen tavoitteena on valmistavien opintojen päätyttyä suorittaa ammattinäyttö, jossa opiskelija pääsee näyttämään osaamisensa tason. Ainoastaan hyväksytysti näytön suorittaneet voivat käyttää alan ammattitutkintonimikettä.

Olen suorittanut alalle tultuani ammattitutkintonäytön ja nykyisin toimin varsinaisen työni lisäksi eläintenhoito-opiskelijoiden ammattitutkintonäyttöjen arviointitehtävissä. Olen myös käytettävissä luennoitsijan ja puhujan tehtäviin, vahvinta osaamistani on koirahoitolatyö ja opiskelijoiden perehdytys alan työelämään.

Tarmonpesä on myös työharjoittelupaikka

Minulla on vuosittain käytännön töissä innokkaita opiskelijoita, joita perehdytän heidän työharjoittelujaksoillaan eläintenhoitoalaan. Tarmonpesässä perehdytys on suunnitelmallista ja koostuu koirien hoitoon päivittäin kuuluvista töistä teoriapuolta unohtamatta. Opiskelijoiden perehdytys on lähellä sydäntäni myös sen vuoksi, että olen ennen yrittäjäksi ryhtymistäni toiminut myös kouluttajan tehtävissä.

Elämä on jatkuvaa oppimista

Haluan kehittää jatkuvasti ammattitaitoani. Asiakkaiden toiveesta ja Tarmonpesän palveluiden kehittämiseksi olen opiskellut trimmaamista. Opinnot ovat koostuneet oppitunneista ja luennoista Amiedussa www.amiedu.fi sekä käytännön työharjoitteluista, joissa mentorinani toimi alan ammattilainen Suvi Helenius .

Tarjoan pienimuotoista siistimistrimmausta hoitojaksoilla oleville koirille ja varsinaiset trimmaukset ohjaan yhteistyökumppanilleni Tuija Juseliukselle (Dokkia Koirapalvelut)

Yhdistyksiä, joihin olen liittynyt